vrijdag 21 februari 2014

FOOD | Dark chocolate cookies with almonds an cashews


Click on "read more" for the recipe!

Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn moeder deze overheerlijke koekjes gebakken! Ik heb maar weinig foto's omdat de koekjes dezelfde dag al op waren haha. Ik heb nog andere broertjes en zusjes, voordat jullie denken dat ik het allemaal samen met mijn moeder opgegeten heb.
Ze waren echt verrukkelijk! Als uitgangspunt hebben we een recept van Rudolphs Bakery gebruikt en zelf toegevoegd wat we in huis hadden.

A few days ago I made these delicious cookies with my mom. I don't have a lot of pictures because we ate all the cookies te same day haha (I have 3 other siblings, just so you don't think I ate 20 of them!) We used a recipe from Rudolphs Bakery and just added things we found in the kitchen.



Nuts | Dark chocolate

You can also use white or milk chocolate, or any other kind of nuts! 


The dough

- 175 gram bloem                     / flour
- 1 TL bakpoeder                      / 1 TS baking powder
- 125 gram zachte boter          / 125 grams of soft butter
- 75 gram suiker                       / 75 gram sugar
- 1 zakje vanille suiker            / 1 TS vanilla sugar
- 1 ei                                          / 1 egg

Stop alle ingrediĆ«nten bij elkaar in een grote kom en kneed tot alles gemengd is. Rol kleine balletjes van het deeg en leg deze op een bakplaat met daarop bakpapier. Bak in de over voor 20 minuten op 180 graden.

Put all the ingredients in a big bowl and knead the dough till all the ingredients are mixed. Make small balls from the dough and place them on a tray with baking paper. Bake for 20 minutes on 180 degrees Celsius. 

Recipe from Rudolphs Bakery:
 http://www.24kitchen.nl/shows/rudolphsbakery/recepten/macadamiachocokoeken

1 opmerking: